×

Registration

Profile Information

Login Data

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Privacy Policy

GET ALL THE INFORMATION REGARDING PRIVACY POLICY

CONTACT DETAILS OF THE DATA CONTROLLER

The Data Controller of your personal data is Entire M sp. z o.o. based in Wrocław, ul. Radomska 34, 54-032 Wrocław, entered into the National Court Register - business register by the District Court for Wrocław-Fabryczna in Wrocław, VI Commercial Division of the National Court Register, under KRS number 0000410970, share capital: PLN 100,000, REGON: 021820847, VAT: PL8943037908.

You can contact the Data Controller by mail by sending correspondence to the following address:
Entire M Sp. z o.o.
ul. Zachodnia 9, Błonie
55-330 Miękinia
Poland

or to the e-mail address of the Data Controller / DPO designated by the Data Controller: ado@entirem.com

The European Commission provides a platform for online dispute resolutions (ODR) which can be accessed at https://ec.europa.eu/consumers/odr/. We are ready to participate in extra-judicial dispute settlement proceedings before a consumer dispute resolution body.


THE RIGHT TO ACCESS YOUR PERSONAL DATA, CORRECT AND DELETE DATA

You have the right to obtain information about your personal data which we process and also you have right to request erasure, demand rectification of incorrect or completion of your personal data stored by us. For this purpose, please contact us at: ado@entirem.com


YOUR PERSONAL INFORMATION IS HELD AS STRICTLY CONFIDENTIAL

Here at Direct Action® our customers and their privacy are extremely important to us. Your personal information, including all contact information, is held as strictly confidential. We will not sell or rent any of the information you provide through this website, and we’re not storing any of your credit card information.
We may have to call or email you from time to time to get clarity on an order details or to provide you with order updates. No details of the ordered products will be placed on the package to help avoid theft in transit.


SHARING OF YOUR INFORMATION

There are information that we may need to share with partners and with third-party contractors for the purposes of:

  • processing credit card transactions,
  • shipping our product to you through UPS,
  • any state or federal governmental agencies with subpoena requests or other legal requests,
  • Newsletter sending.

Upon subscribing to our newsletter you will receive periodic notices from Direct Action® with information about new products, services and upcoming events. If you do not wish to receive such notices, please let us know by sending e-mail to: online.eu@directactiongear.com or by calling us at +48 71 769 45 91.


COOKIES POLICY

Cookies are small text files that are placed on your computer by websites that you visit. These text files can be read by these websites and help to identify you when you return to a website. Cookies can be “analytical and monitoring” or “session” cookies. Persistent cookies remain on your computer when you have gone offline, while session cookies are deleted as soon as you close your web browser. To find out more about cookies, including how to see what cookies have been set and how to block and delete cookies, please visit: http://www.aboutcookies.org.

On our site we use:

Cookie name Expiration date Purpose Description
_dc_gtm_ 10 minutes Analytical and monitoring It is used to add the tracking code Google Analytics from Google Tag Manager
_ga 2 years Analytical and monitoring It is used to differentiate users
_gat 10 minutes Analytical and monitoring It is used to throttle the request rate back to Google
frontend 48 hours Session It is used for session of shop


GOOGLE ANALYTICS RELATED PRIVACY POLICY

We use “Google Analytics” to collect information about the use of this site. Google Analytics collects information such as how often users visit this site, what pages they visit when they do so, and what other sites they used prior to coming to this site. We use the information we get from Google Analytics only to improve this site. Google Analytics collects only the IP address assigned to you on the date you visit this site, rather than your name or other identifying information. We do not combine the information collected through the use of Google Analytics with personally identifiable information. Although Google Analytics plants a permanent cookie on your web browser to identify you as a unique user the next time you visit this site, the cookie cannot be used by anyone but Google. Google’s ability to use and share information collected by Google Analytics about your visits to this site is restricted by the Google Analytics Terms of Use (as amended for government websites) and the Google Privacy Policy. You can prevent Google Analytics from recognizing you on return visits to this site by disabling cookies on your browser.

Google Analytics employs cookies to define user sessions, which allows for the collection of data about how visitors are using the websites. Google Analytics uses only first-party cookies for data analysis. This means that the cookies are linked to a specific website domain, and Google Analytics will only use that cookie data for statistical analysis related to your browsing behaviour on that specific website. According to Google, the data collected cannot be altered or retrieved by services from other domains.

If you choose, you can opt-out by turning off cookies in the preferences settings in your web browser or using Google Analytics opt-out tool. For more information on Google Analytics, please visit Google Analytics.


The website uses a tool called “Google Signals” to collect information about use of the Website. When we activate Google Signals, some existing Google Analytics features are updated to also include aggregated data from Google users who have turned on “Ads Personalization” (Ads Personalization available at https://support.google.com/ads/answer/2662856/). Audiences that we create in Google Analytics and publish to Google Ads and other Google Marketing Platform advertising products can serve ads in cross device-eligible remarketing campaigns to Google users who have turned on Ads Personalization. Google Analytics collects additional information about users who have turned on Ads Personalization, base across device types and on aggregated data from users who have turned on Ads Personalization. The data is user based rather than session based. The Cross Device reports include only aggregated data. No data for individual users is ever exposed. You can modify your interests, choose whether your Personal Data is used to make ads more relevant to you, and turn on or off certain advertising services in the Ads Personalization link above.

ACCCEPTANCE

By using this website, you accept the policies set forth in this Privacy Policy.




Direct Action - POLITYKA PRYWATNOŚCI

INFORMACJE DOTYCZĄCE POLITYKI PRYWATNOŚCI

DANE KONTAKTOWE ADMINISTRATORA DANYCH

Administratorem Twoich danych osobowych jest Entire M sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu, ul. Radomska 34, 54-032 Wrocław, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego - rejestru przedsiębiorców przez Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS 0000410970, kapitał zakładowy: 100,000 PLN, REGON: 021820847, VAT: PL8943037908.

Z Administratorem możesz skontaktować się listownie kierując korespondencję pod adres:
Entire M Sp. z o.o.
ul. Zachodnia 9, Błonie
55-330 Miękinia
Polska

bądź na adres e-mail Administatora/ IOD wyznaczonego przez Administratora: ado@entirem.com

Komisja Europejska udostępnia platformę internetowego rozstrzygania sporów (ODR), do której dostęp można uzyskać na stronie https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Jesteśmy gotowi uczestniczyć w pozasądowym postępowaniu rozstrzygającym spory przed organem rozstrzygania sporów konsumenckich.

PRAWO DOSTĘPU DO TREŚCI, POPRAWIANIA ORAZ USUNIĘCIA DANYCH

Przysługuje Ci prawo do żądania informacji o treści przechowywanych na Państwa temat danych, jak również prawo do żądania zmiany, zablokowania lub usunięcia danych, a także prawo do sprostowania błędów, uzupełnienia lub uaktualnienia Twoich danych. Prosimy w tym celu o kontakt pod adresem: ado@entirem.com


TWOJE DANE PERSONALNE SĄ ŚCIŚLE CHRONIONE I POUFNE

Administrator szanuje swoich klientów oraz ich prywatność. Twoje dane personalne, włączając wszystkie dane kontaktowe, są ściśle chronione i poufne. Nie sprzedajemy ani nie udostępniamy żadnych informacji, które udostępniasz nam za pośrednictwem tej strony. Na stronie nie są także przechowywane dane kart kredytowych, za pomocą których zostały dokonane płatności.

Możemy się kontaktować za pośrednictwem telefonu lub poczty elektronicznej w sprawie złożonego zamówienia, w trakcie jego realizacji. Aby uniknąć kradzieży podczas transportu, nie podajemy na przesyłce szczegółowych danych dotyczących przesyłki.


UDOSTĘPNIANIE TWOICH DANYCH

Istnieje kilka sytuacji, w których musimy udostępnić Twoje dane partnerom lub osobom trzecim. Konieczność taka może zaistnieć w przypadku m.in.:

  • dokonywania płatności kartą kredytową,
  • dostarczania do Ciebie przesyłki za pośrednictwem kuriera,
  • nakazu udostępnienia danych przez instytucje rządowe,
  • wysyłki Newslettera.

Po zapisaniu się do naszego Newslettera i potwierdzeniu subskrypcji będziemy wysyłać Ci informacje dotyczące naszych produktów, aktualnych promocji, wydarzeń związanych z marką Direct Action® oraz skonstruowanych specjalnie dla Ciebie propozycji zakupowych.

Chcemy, aby treści, które do Ciebie wysyłamy były dla Ciebie jak najbardziej interesujące i dopasowane do Twoich zainteresowań, dlatego mamy nadzieję, że nie masz nic przeciwko, abyśmy analizowali, które maile od nas otwierasz i w które linki klikasz. Jeżeli jesteś naszym klientem, będziemy także starali się dopasować treść naszych maili do Twoich preferencji, bazując na zachowaniach zakupowych.

Pamiętaj, że w każdej chwili możesz cofnąć swoją zgodę na subskrypcję Newslettera, klikając w link umieszczony na dole każdego maila, który do Ciebie wysyłamy lub pisząc do nas na adres: online.eu@directactiongear.com. Twoje dane będziemy przetwarzali do momentu wycofania przez Ciebie udzielonej wcześniej zgody.

Możesz też wnieść skargę na nasze postępowanie do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Twoje dane przechowujemy w profesjonalnym systemie do e-mail marketingu, a więc siłą rzeczy udostępniamy je (imię i adres e-mail) dostawcy tego systemu.


PLIKI COOKIE

Cookies to małe pliki tekstowe umieszczane na Twoim komputerze przez stronę internetową. Pliki te mogą być odczytywane przez tę, stronę pomagając w Twojej identyfikacji gdy na nią powrócisz w przyszłości. Pliki Cookie mogą być „analityczno-monitorujące” lub „sesyjne”. Pliki „analityczno-monitorujące” pozostają na Twoim komputerze gdy nie korzystasz z internetu, „Sesyjne” natomiast są kasowane zaraz po zamknięciu przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej o plikach Cookie, włączając to jak sprawdzić jakie pliki Cookie zostały zainstalowane oraz jak je zablokować lub usunąć, odwiedź, proszę, tę stronę: http://www.aboutcookies.org.
Na naszej stronie używamy tych plików Cookie:

Nazwa pliku Okres ważności Przeznaczenie Opis
_dc_gtm_ 10 minut Analityka i monitoring służy do umieszczania na stronie kodów monitorujących poprzez narzędzie Google Tag Manager
_ga 2 lata Analityka i monitoring służy do rozróżniania odwiedzających sklep poprzez nadawanie im unikalnego ID
_gat 10 minut Analityka i monitoring służydo ograniczenia wysyłanych zapytań do google
frontend 48 godzin sesje służy do przechowywania sesji podczas użytkowania sklepu


POLITYKA PRYWATNOŚCI ZWIĄZANA Z GOOGLE ANALYTICS

Używamy Google Analytics do gromadzenia danych dotyczących używania tej strony. Google Analytics zbiera dane takie jak częstotliwość wizyt użytkowników na stronie, stron, jakie odwiedzili podczas odwiedzin i z jakiej strony przybyli na stronę. Informacji zbieranych przez Google Analytics używamy wyłącznie w celu ulepszenia tej strony. Google Analytics przechowuje wyłącznie adresy IP używane w przez użytkownika w dniu odwiedzin strony, nie przechowuje imion czy innych podobnych danych. Google Analytics pozostawia plik Cookie w przeglądarce internetowej, aby móc identyfikować Cię jako unikalnego użytkownika gdy odwiedzasz stronę ponownie po jakimś czasie, plik cookie nie może być używany przez nikogo prócz Google. Możliwości używania i udostępniania danych zebranych przez Google Analytics przez Google odnośnie Twoich wizyt na tej stronie są określone przez Regulamin Google oraz Politykę prywatności Google. Możesz uniemożliwić gromadzenie danych o Twoich wizytach przez Google Analytics poprzez zablokowanie plików Cookie w swojej przeglądarce.

Google Analytics używa cookie w celu zdefiniowania sesji użytkowników, co pozwala na gromadzenie danych informujących, jak użytkownicy korzystają ze strony. Google Analytics używa tylko „first-party cookie”. Oznacza to, że plik cookie jest przyporządkowany tylko do jednej domeny i Google Analytics będzie go używało tylko do analizy statystycznej związanej z Twoim zachowaniem na tej jednej konkretnej stronie. Podsumowując, zgromadzone na tej stronie informacje nie mogą zostać użyte w stosunku do żadnej innej strony.

Jeżeli chcesz, możesz wyłączyć plik cookie używany przez Google Analytics, używając Google Analytics Opt-out tool. Aby dowiedzieć się więcej o Google Analytics, odwiedź: https://www.google.com/analytics


W celach analityki internetowej korzystamy również z narzędzia Google Signals, które jest rozszerzeniem usług Google Analytics i umożliwia tak zwane "cross-device tracking" (identyfikowanie użytkowników korzystających z wielu urządzeń). Oznacza to, że jeśli Państwa urządzenia z dostępem do internetu są połączone z Państwa kontem Google oraz aktywowali Państwo na swoim koncie Google opcje "spersonalizowana reklama", wówczas Google może generować raporty dot. sposobu użytkowania naszej strony (w szczególności o liczbie użytkowników korzystających z różnych urządzeń), nawet jeśli zmienią Państwo urządzenie. Nie przetwarzamy w tym zakresie Państwa danych osobowych, otrzymujemy jedynie statystyki w oparciu o funkcje i technologie Google Signals.

AKCEPTACJA

Korzystając z tej witryny, akceptujesz zasady określone w niniejszej Polityce Prywatności.